15χρονη έσφαξε μητέρα και αδερφή και μετά έκανε σεξ!!!

ΚΟΣΜΟΣ

10/6/17

Το κορίτσι μαζί με τον συνομήλικο φίλο της οργάνωσαν το έγκλημα σε φαστφουντάδικο. Μαχαίρωσαν 10 φορές τα θύματά τους ενώ αυτά κοιμόντουσαν. Στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ερωτικές πράξεις και παρακολούθησαν ταινίες σαν να μην συνέβαινε τίποτα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από φρικιαστικό έγκλημα που συνέβη πριν λίγες εβδομάδες στο Λίνκολνσιρ, στη Βρετανία, είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή, όταν εφετείο του Λονδίνου ήρε την σχετική απαγόρευση, που αφορούσε και την ταυτότητα των δολοφόνων.

Πρόκειται για την 15χρονη Κιμ Έντουαρντς και τον συνομήλικο φίλο της Λούκας Μάρκχαμ, οι οποίοι έσφαξαν την 49χρονη μητέρα του κοριτσιού και την αδερφή της ενώ αυτές κοιμόντουσαν στο σπίτι της οικογένειας, τον Απρίλιο.
Το ανήλικο ζευγάρι, το οποίο στη δίκη παρομοιάστηκε με τους Μπόνι και Κλάιντ, στη συνέχεια έκανε σεξ, μπάνιο και παρακολούθησε τέσσερις ταινίες με βαμπίρ.

Στα δύο παιδιά επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 17,5 ετών στο καθένα. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, τα δύο θύματα μαχαιρώθηκαν συνολικά δέκα φορές και η δολοφονία τους οργανώθηκε σε φαστφουντάδικο.

Πηγή: Guardian
Ανθή Κουτσουμπού
news247.gr

Αφήστε μια απάντηση